Sidor

söndag 21 november 2010

Mot Malmö!

I fredags åkte jag och min kära vän Caroline till Malmö, vi skulle nämligen se LADY GAGA!

Vi köpte med oss lite lunch och godis till resan och hade det lagom mysigt. Vi satt som vanligt och snackade massa dumt som man inte ska skämta om (ex fritzl, feminister och Anna Lindh) och vi tänkte att det är väl ingen som känner någon av dem men sen så reser sig en tant upp och jag säger "haha det där ser ut som Gudrun Schyman" och Carro svarar "haha det där är Gudrun Schyman" så då har vi suttit ca 1.5m från Gudrun och skrattat högt åt både feminister och Anna Lindh. Ajabaja på oss! Hon log ju inte direkt när hon tittade på oss! haha.


När vi kom fram till Malmö åker bussen ifrån oss när vi precis ska stiga på och vårt vandrarhem (som för övrigt hette Rut&Ragnars) ser ut som en snuskig bordell. Förresten det såg inte bara ut som en bordell det kändes som det med, och vi som hade bokat två sängar i sovsal.. Inte mycket sömn där inte!

Sen när vi skulle ta oss till Malmö arena så hade bussarna slutat att gå (klockan är ca 17.45 och det börjar 19.30)  vilken skitstad! Så vi fick betala ca 370kr för en taxi istället.
 Men huvudsaken är att vi fick se LADY GAGA!




2 kommentarer:

  1. ser riktigt snygg och smal ut på bilden där jag städar.. HAHA not :D men tur att nån röjde upp där inne ;) men fan vad tjocka och dumma vi var på tåget dit, löve <3

    SvaraRadera
  2. haha vi är alltid väldigt smala och väldigt snälla, tysta och diskreta! NOT! <3

    SvaraRadera