Sidor

torsdag 26 januari 2012

HBC

Har varit på HBC idag igen. Var ju där igår för att klippa och färga håret. Men idag var det ögonbrynens tur. Har aldrig gått till nån för att plock dem så det blev första gången. Blev väldigt nöjd så det tänker jag fortsätta med! Hon plockade dem samt färgade. Blev riktigt fint tycker jag. Ögonen kommer fram mer och det blir lite intensivare. Orkar inte ta någon bild med kameran dådet fick bli med telefonen istället men lite ser ni ju i alla fall!

3 kommentarer:

  1. ser ut som det blev snyggt! :) funderar på att färga håret och ögonbrynen nästa vecka men det blir ju typ 1000 kronor så blir lite snål haha... särskilt eftersom jag måste färga varje månad!

    men om man bokar tid för "ögonbrynsfärgning" som det står, plockar de ögonbrynen då också? kanske är olika... :)

    SvaraRadera
  2. oj, du skrev visst att de plockade med haha! sånt är ju sjukt billigt så fattar inte varför man aldrig gjort det innan? :D typ 100 spänn ju, som en... dyrare ost!

    SvaraRadera
  3. Tack :) ja, det kostar ju lite.. Där jag gjorde det kan man bara plocka eller bara färga eller som jag gjorde göra båda. Blir ju lite dyrare om man både plockar och färgar men jag tyckte det var värt det. Fick mycket finare form på dem :)

    SvaraRadera