Sidor

söndag 12 december 2010

Maten.

Yo Sushi! En restaurang som vi upptäckte förra gången vi var i London. De serverar sushi på löpande band. Så det är bara att plocka det man vill ha som åker förbi, sen räknar man ihop hur mycket allt kommer att kosta, beroende på vad tallriken har för färg. Riktigt kul och gott!

Garlic & Shots. Ett svenskt ställe som jag hittade på nätet innan vi åkte. Allt som de serverar innehåller vitlök. Vi som älskar vitlök tyckte det lät som en kul idé. Vi åt trerätters  men det konstigaste vi åt var nog efterrätten, vitlöksglass och vitlöksöl. Glassen var god men ölen var sådär, inte den bästa öl jag druckigt precis. Men annars var det ett riktigt gött ställe med svensk personal.


KFC. Vi var ju bara tvungna att äta på KFC Vi beställde in en meny som man skulle dela på. Vewt inte riktigt på hur många för det var jäkligt mycket mat! Typ 8st friterade kycklingbitar (inte som nuggets utan större), någon sallad, en burk med typ brunsås, 4 pommes (lite större än McDonalds små) och en fet pepsiflaska! Jag beställde även en maltesers milkshake. Det var väl sådär mat, lite mycket friterat. Vi blev rejält mätta i alla fall!

3 kommentarer:

  1. åh, älskar dig för att du gjorde ett helt inlägg om mat och recenserade det! och att ni åt på kfc bara för att! ;)

    SvaraRadera
  2. (tänker på när vi sjöng "kentuuucky fried chicken and a pizza hut!) åt den där killen vi träffade från kentuckty! hahah vi bara stämde in i den sången samtidigt! ;D

    SvaraRadera
  3. hahah jag är så bra! ;P

    hahaha just det, fan va kul!

    SvaraRadera