Sidor

lördag 11 december 2010

Fort fram med polisbil!


När vi kom fram till London köpte vi tunnelbanekort och biljetter till bussen in till London. Allting gick väldigt bra trots att klockan var ganska mycket, som tur är ligger London en timma efter Sverige. Vi hittade en taxi som körde oss till hotellet. Vi visste att hotellet skulle ligga lite utanför Stratford centrum men inte hur området var. När vi klev ur taxin var hotellet stängt. Klockan var väl straxt efter ett på natten och hotellet skulle inte vara stängt. Vi försökte knacka på och ringa till hotellet men inget svar. Området såg ganska så skumt ut så vi började bli väldigt oroliga, vi kunde ju inte direkt sova ute.

Men så får vi syn på en polisbil som åker förbi så vi springer fram till polisen och de frågar va fan vi gör ute mitt i natten och vad vi gör i detta skumma kvarter. Man skulle absolut inte gå omkring själv, med mobil eller med smycken för då kunde man bli överfallen och rånad. Så polisen fick skjutsa oss till ett bättre hotell. Och polisen körde verkligen som de gör på film. Vi susade fram i 120km/h på en 50-väg så det kändes rejält i magen.
Första hotellet kostade 1500kr och det nya 2900kr så det blev 4400kr för hotell. Inte så kul men det kunde ju gått illa om inte polisen kommit!

(Nya hotellet)

2 kommentarer:

  1. neeeej skojar du?! fan vad läskigt, som på film! tänk om det hade hänt nåt!! tur att ni gick fram till polisen och att det var en snäll polis!! :)

    SvaraRadera
  2. ja verkligen! Dock är jag fattig som ett as nu..

    SvaraRadera